Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fotopapir rull German Etching 310 gram

Hahnemühle Fotopapir rull German Etching 310 gram

566148
  • Sammensatt overflate med ytterst fin struktur, perfekt for fotoutskrifter
  • Stivt papir på 310 gram
  • Ferdige ICC-profiler til papiret
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

HahnemühleGerman Etching
Et hvitt kunstpapir i 100% a-cellulose. German Etching passer glimrende til utskrifter i både farger og svart/hvitt samt til kunstreproduksjoner. Papiret har en fløyelsaktig overflate med ytterst fin struktur og oppfyller den høyeste bransjestandarden når det gjelder tetthet, fargeomfang, fargegradering og skarphet samtidig som det er gir den spesielle følelsen av ekste kunstpapir.

Tykkelse: 310g

Her finner du ICC-profiler for Hahemühle Fine Art-papir for skrivere med pigmentblekk.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.