Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fotopapir rull Photo Rag Ultra Smooth 305g

Hahnemühle Fotopapir rull Photo Rag Ultra Smooth 305g

1023504
  • Svært fint teksturert overflate med silkemyk følelse
  • Museumskvalitet for høy aldersbestandighet
  • Syre- og ligningfritt papir
  • Ferdige ICC-profiler
  • Matt Premium Inkjet-belegg for utmerkede utskriftsresultat
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Hahnemühle Photo Rag Ultra Smooth
Et hvitt kunstpapir av 100% bomull. Photo Rag Ultra Smooth er et matt papir med ultramyk overflatestruktur som oppfyller den høyeste industristandarden når det gjelder tetthet, fargeomfang, fargegradering og skarphet samtidig som det gir den spesielle følelsen av ekste kunstpapir. Papiret er ideelt for utskrift av fotografier i både farger og svart/hvitt samt konseptreproduksjoner.

Tykkelse: 305g

Her finner du ICC-profiler for Hahemühle Fine Art-papir for skrivere med pigmentblekk.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.