Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kamerabatteri PB-D150V V-mount

Hedbox Kamerabatteri PB-D150V V-mount

1020372
3 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kamerabatteri med V-mount og 4 LED-indikatorer. Kapasitet på 10400 mAh/153,92 Wh. Batteriet lades på ca 250 minutter. Batteriet er utrustet med en ekstern USB 5V-utgang som gir 10W eller 2.1A maks. I tillegg har batteriet D-Tap 14.8V-utgang som gir 100W eller 10A maks. Batteriet kan lades med V-mount-lader, D-Tap eller via DC-jack.

RedPro bruker Li-Ion battericeller fra Samsung i dette batteriet, som gir høy kvalitet og lang levetid. Batteriet har spenningsvern, kortslutningsvern og varmesikring.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.