Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fargebånd/papir 10x15cm 60st for Prinhome P461

HiTi Fargebånd/papir 10x15cm 60st for Prinhome P461

1039872
  • Kompatibel med P461
  • Antall ark: 60 stk
  • Størrelse: 10x15 cm
279 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Prinhome fargebånd/fotopapir 10 x 15cm 60stk for Prinhome P461

Fotopapir til sublimeringsskriveren P461 der både papir og farge medfølger. Pakken inneholder 60 stk 10x15 cm høykvalitative papir.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.