Koffert 2100C svart med skumplastinredning

HPRC Koffert 2100C svart med skumplastinredning

304251
759 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

HPRC 2100C
Med perforert skumgummi slik at du enkelt kan tilpasse vesken til innholdet. Vanntett (IP67-klassifisert), og svært slagtålelig materiale som dessuten tåler temperaturer mellom -40°C til 80°C. Ergonomisk håndtak, og mulighet til å feste hengelås. Delt spennen gjør det enklere å åpne og låse vesken.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.