Koffert 2530 svart med skumplastinredning

HPRC Koffert 2530 svart med skumplastinredning

1027087
2 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Robust koffert som beskytter utstyret ditt
Vanntett og meget støtsikker koffert som også tåler temperaturer fra -40°C till 80°C. Kofferten er svært lett, har et ergonomisk, uttrekkbart håndtak og mulighet for å feste hengelås. Delt spenne gjør det enklere å åpne og lukke kofferten. Den er også utstyrt med en ventil for automatisk trykkutjevning.

Leveres med skumgummiinnredning.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.