Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

JIB Mini Crane M1 III + stativ Wild Bull T7

Ifootage JIB Mini Crane M1 III + stativ Wild Bull T7

1025858

Denne pakken inneholder en stabil kamerakran samt et profesjonelt videostativ

6 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Ifootage JIB Mini Crane M1 III
Denne stabile kamerakranen passer både fotoentusiaster og profesjonelle. Den er kompakt, lett, enkel å bruke og det går raskt ann å justere innstillingene så du får en jevn filming. Kranen fungerer med alle typer av kamera og tåler en maksbelastning på hele 15 kg, til trss sin lave vekt på 3,8 kg. Du kan tilte kranen i 25 grader eller montere kamera oppned for en lavere vinkel. Den stabile kranen er laget i sterk karbonfiber som takler alle miljøer og er kompatibel med alle stativ, både med og uten kulehode. Det har skruehull på 3/8" og 1/4" for enkel montering av tilbehør og kranen har et integrert panoreringshode.

Ifootage Stativ Wild Bull T7
Stabilt trebensstativ i karbonfiber med maks belastning på 40 kg.

  • Kompakt og portabelt med lav vekt
  • Leveres med avtagbar nivelleringskål på 75 mm
  • Utbyttbare gummi- og piggføtter

Les mer om stativet.


 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.