Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Undervannshus til Sony RX100 V / IV / III

Ikelite Undervannshus til Sony RX100 V / IV / III

1031497
4 769 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

OBS! Kameraet på bildet er ikke inkludert.

Undervannshus for  RX100 V / IV / III

Med dette lettanvendelige, kompakte og fremfor alt holdbare undervannshuset blir det mulig å dykke ned på et typ med hele 60 meter for å fange fisk og korallrev på bildet. Med store og ergonomiske kontroller får du tilgang til nesten alle kameraets funksjoner.

Fordeler:

  • Enkel å montere på kameraet
  • Tydelige kontroller
  • Tilkobling for fiberoptisk blitsstyring
  • 67mm filtergjenge

Kamerahuset er designet slik at det er lett å montere på kameraet. Kontrollene er store og klare for enkel bruk, særlig under vann. Blitzens plassering på kameraet gjør at den ikke er optimal for undervannsfotografering, ettersom partiklene i vannet gjerne reflekteres. For å unngå dette er undervannshuset utstyrt med tilkobling for fiberoptisk kabel for styring av ekstern undervannsblitz. En annen måte å løse blitzproblemet er ekstern undervannsbelysning.

Huset har også en 67 mm filtergjenge for montering av macro- eller vidvinkel-filter.
 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.