Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mörkrumspapper svartvitt Multigrade plast satin 25m 9x12 100 blad

Ilford Mörkrumspapper svartvitt Multigrade plast satin 25m 9x12 100 blad

78850
249 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Dette er ett høykvaltitativt papir på hvit RC-base. Uansett belysning, lysrør eller dagslys så blir bildetonen kald til nøytral. Multigrade IV RC de luxe er en del av Multigrade systemet hvilket betyr att papiret er fullt kompatibelt med alle multigrade filter og øvrig utrustning. Det er også like lett å kopiere XP2 negativ som vanlige negativ. Satin.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.