20.05.2021

Stilige vesker fra SP TECH

Vi har fått inn de tre første veskene fra SP TECH. De er nøye utvalgt for å kombinere en stilig design, slitesterkt materiale og fremfor alt gi deg maksimal funksjonalitet. Veskene har et beskyttende interiør for å beskytte foto-, video- og lydutstyret ditt. Du kan også fjerne interiøret og bruke de som en hvilken som helst annen veske – oppdag veskene våre fra SP TECH! Veskene er på lager, så benytt anledningen til å bestille de allerede i dag!


Ryggsekk for alle anledninger

SP TECH BP-1 er en robust ryggsekk som er utformet for å romme mye utstyr med et ryddig design som dekker dine behov. Ryggsekken er basert på et Grab-and-go-konsept, en praktisk sekk med lett nedstrippet design, laget for å fylle de viktigste funksjonene uten mange ekstra stropper - dette er sekken for kreative personer, med krav til kvalitet, funksjon og fleksibilitet.

La skuldervesken bli din nye følgesvenn

Pakk mobil-, kamera- og lydutstyret i SP TECH MB-1 for en fototur i byen, eller ha den som en vanlig stilig skulderveske for arbeid, studier eller utflukter og turer. Vesken rommer for eksempel et kamera, to objektiver og iPad 10,2" i tillegg til mange små gjenstander.

Vesken er sydd i nylon og har lærremmer som ikke bare er vakre, men fungerer i kombinasjon med to magnetiske knapper slik at du kan åpne og lukke posen raskt og stille. Pakk dingsene dine i en stilig og praktisk veske fra SP TECH.

Skulderveske for kreative folk på farten

SP TECH SA-1 er en enkel skulderveske som er utformet for å gjøre det enklere for deg å ta med utstyret og alltid ha det klart til bruk. Vesken gir utstyret beskyttelse både under transport og når du er ute på eventyr. Dette er en veldig praktisk veske som inneholder det viktigste du trenger å ta med deg for et vellykket eventyr.

1050217_103.jpg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.