Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Panasonic S1 & S1R - En første titt på det nye systemet

I denne filmen får vi høre om Patricks følelser og tanker etter han har prøvd det nye fullformatssystemet fra Panasonic med kameraene Lumix S1 og Lumix S1R. Vi går gjennom kameraenes ergonomi, funksjoner og innstillinger, og ser litt på tilbehør.

Lumix S är ett helt nytt fullformatssystem från Panasonic med de två kamerorna S1 och S1R. Systemet bygger vidare på Panasonics tidigare kameror med Micro 4/3-sensor, men denna gång i en något större förpackning med den större fullformatssensorn. S1 har 24 megapixels upplösning och är mer anpassad för video, medan S1R med sina 47 megapixel lämpar sig väl för studio- och landskapsfotografering.


Johan Borehed

27.02.2019 10.24.56

Del

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.