Stream mobilt

banner-mobil-streaming.jpg

Mange har stor interesse for å spille inn video, og det finnes massevis av muligheter til å streame møter, arrangementer, kurs og forelesninger. Her kan du utdype din kunnskap og få tips om produkter for å få virkelig god kvalitet på din streaming!

Lær mer om streaming på våre temasider!

Pakker for streaming med mobiltelefon

Prøv en av våre ferdige pakker for kreativ streaming med mobil! Vil du ha bedre lyd, lys, stabilitet eller komfort for produksjonen din? Vi har satt sammen forskjellige pakker for ulike nivåer, som er tilpasset akkurat det du trenger. Selvfølgelig kan du også velge fritt fra alle produkter og bygge din egen pakke!

For de som ønsker å begynne å streame

Vil du plassere telefonen litt bort for å filme deg selv eller noen andre? Da passer disse pakkene perfekt! En lampe gir deg ekstra lys og lyser opp skyggene i ansiktet ditt, og en mikrofon gir en bedre lyd med høyere kvalitet enn telefonen kan fange.

For de som ønsker å filme håndholdt eller i bevegelse

Hvis du vanligvis filmer deg selv eller noen andre som er på farten, anbefaler vi en pakke med en stabilisator - også kalt gimbal. Disse pakkene kommer enten med en mikrofon som er rettet i samme retning som mobiltelefonen, eller med en trådløs myggmikrofon som gjør intervjuene og videoene dine veldig profesjonelle.

Bygg din egen pakke!

Her har vi samlet produkter for deg som ønsker å tilpasse din egen pakke. Start med et solid fundament i form av et stativ eller en gimbal, og utvid med lyd og lys for å få virkelig god kvalitet på mobilstreamingen.

Imponer med lyd av høy kvalitet

God lyd er Alfa og Omega for et vellykket streaming eller videomøte. Du kan velge mellom alt fra myggmikrofoner for individuell lyd, til en mikrofon som plukker opp lyden fra forsiden. Er du ikke sikker på hva slags mikrofon du trenger? I denne videoen  forklarer vi forskjellene mellom forskjellige mikrofoner, slik at du kan velge den rette.

Lær deg mer om videoopptak og streaming

1
mar

Fire tips til bedre filmer med mobiltelefonen din

Det skapes mer og mer materiale ved hjelpe av mobiltelefonene våres, og for deg som vil skape raske klipp og filmer til sosiale medier eller bevare minnene fra reisen din finnes det en mengde måter å gjøre dette på, kun med mobiltelefonen din. Hvorfor ikke teste ut hva du kan gjøre med mobilen? Å filme med telefonen kan bli langt mer enn bare å filme ett minne, du kan skape svært proffe resultater gjennom noen enkle trinn, og med noe fiffig tilbehør, uten at det tar for stor plass i bagasjen din. Her har vi samlet fire tips for bedre filmer med mobiltelefonen din.

Les mer

18
jan

Jobbe hjemmefra

Arbeidsplassen er for mange ikke lenger bundet til en fysisk plass, og du har mulighet for å jobbe fra nesten hvor som helst. Takket være kommunikasjon via plattformer som Skype, YouTube og Teams kan du gjennomføre alle dine møter, kurs eller konferanser fra hjemmet. Vi gir deg tips til hvordan du kan skape et hjemmekontor for undervisning, møter eller spill – vi har løsningen til en digital arbeidsplass for deg og dine kollegaer.

Les mer

17
okt

Forsterk din streamingopplevelse med rett tilbehør!

En livestreaming handler ikke kun om hva slags kamera du har. Utstyr som lyd og lys kan enkelt forsterke opplevelsen, som i blant kan være det du trenger for at det skal bli mer tiltalende for de som ser på. Richard Sandberg har vært ansatt som selger av videoutstyr hos Scandinavian Photo i flere år. Han har nå delt sine beste produkttips for at du skal få en mer profesjonell følelse på din livestream!

Les mer

4
mar

Våg å snakke foran kamera

Å høre seg selv for første gang på et lydopptak kan være litt ubehagelig. "Høres jeg sånn ut?!" kan bli din første reaksjon, og sannsynligvis svarer vennene dine ja - et svar som antagelig er helt ærlig. Hvordan vi hører oss selv snakke stemmer som regel ikke overrens med hvordan de rundt oss hører oss. Når du hører på et opptak av deg selv kan du høres både lysere og spinklere ut enn når du selv hører deg snakke, fordi du mangler en resonansboks.

Les mer

22
jan

Bedre lyd ved opptak

For å skape og spille inn god lyd i dine opptak gjelder det å finne en smidig løsning som passer for deg, uansett om du har tenkt til å filme med mobiltelefonen eller med et system- eller videokamera. Vi har tidligere laget noen blogginnlegg om hvordan du skaper god lyd med våre produkter, og nå skal vi ta deg videre ettersom det hele tiden kommer nye produkter som kan hjelpe deg til bedre lyd og heve kvaliteten på opptakene dine for å få kjempegod lyd. Det finnes enkle løsninger både for deg som spiller inn film med mobiltelefonen, system- eller videokamera.

Les mer
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.