Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Air USB Type C

Insta360 Air USB Type C

1032202
1 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Insta360 Air med USB typ C

Insta360 Air er et lite, fleksibelt og lettanvendelig 360-kamera spesielt utviklet for Andriod-telefoner med USB Type C

Fordeler:

  • Passer til Androidtelefoner med USB Type c
    Livestreaming til Facebook og YouTube
    Internt minne
    Kun 26g

Insta360 Nano er spesielt designet for å passe perfekt med USB type c. Kameraet kobles til telefonens microUSB og du styrer kameraet med en app på telefonen. BIldene lagres på kameraets internminn, og kameraet får strøm fra telefonen.

Via telefonen kan du lage en 360 live stream til Facebook og Youtube, hvor du kan dele dine opplevelser i sanntid. Hvis du ønsker å redigere filmen kan dette gjøres direkte på telefonen eller via Insta 360 Studio på datamaskinen.

USB-adapteren som medfølger er også en artikulert arm slik du kan bruke Insta 360 Air som et webkamera til datamaskinen med 360 graders vinkel.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.