Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Solblender sølv metall inkl. 49mm adapter

JJC Solblender sølv metall inkl. 49mm adapter

1010830
399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Solblender sølv metall inkl. 49mm adapter
WR UV Filter 49mm
WR CPL Filter 49mm
1 597 NOK

Solblender er noe du bør ha på på alle objektivene dine. Ved å beskytte objektivet fra strølys (sterkt sollys fra siden, som reflekteres inn i objektivet), bedrer du kontrast og bildekvalitet. Dessuten beskytter solblenderen objektivet mot støt og i regnvær unngår du vanndråper på frontelementet.

Passer til Fujifilm Finepix X100, X100T, X100S och X70.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.