Bordstativ Gorillapod Magnetic 325

Joby Bordstativ Gorillapod Magnetic 325

1036058
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Stativ med magnetiske føtter

Det fleksible og lette stativet Gorillapod 325 Magnetic tilbyr alle de ulike innstillingsmulighetene som forgjengeren hadde, pluss et nytt kuleledd som kan vinkles i 90°. Supersterke magnetiske føtter, slik at stativet kan festes på magnetiske overflater.

Fordeler:

  • Stabilt
  • Fleksibelt
  • Utviklet
  • Allsidig
  • Portabelt
  • Sterkt

Stabilt

N35 neodymmagnetføtter fester seg sikkert på alle metalliske overflater, samtidig som de fleksible beina gir stabilitet på ujevne overflater.

Fleksibelt 

Tillater raske endringer, samtidig som de fleksible beina kan festes rundt objekter for ubegrensede muligheter og komposisjoner.

Utviklet

Stativhode i rustfritt stål som kan vinkles 90°, noe som er perfekt for portrett- eller landskapsmodus.

Allsidig

Koble til kompaktkamera, belysning, mikrofon, Pico projektor, actionkamera, høyttaler eller andre enheter som veier opp til 325 gram og har et 1/4"-20 stativfeste.

Portabelt

Kompakt og lett som får plass i lommen, vesken eller ryggsekken.

Stark:

Tåler enheter som veier opp til 325 gram

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.