Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Portabel lader Power Vault Heat-6700

Jupio Portabel lader Power Vault Heat-6700

1038561
  • Innebygd håndvarme opp til 45 grader, perfekt for kalde dager
  • Lad din smarttelefon 3-4 ganger
  • Lett å finne takket være det oransjefargede skallet
399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Portabelt ekstrabatteri som kan være redningen når ditt kamera- eller mobilbatteri begynner å gå tomt

Power Vault Heat-6700 har en kapasitet på 6700 mAh, og lar deg lade det meste som kan lades via USB som f.eks. ditt kamera, din smarttelefon eller nettbrettet ditt. Den kan lade smarttelefonen tre til fire ganger.

Med et enkelt knappetrykk fungerer Power Vault Heat-6700 også som håndvarmer, enten for seg selv eller mens du lader noe.

Det finnes en USB- og en Micro USB-port. Micro USB-kabel inkludert.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.