Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ljuslåda Color Communicator 2

Just Normlicht Ljuslåda Color Communicator 2

1007872
  • Programvarene "SpectraView Profiler" og ”basICColor display4”
  • Bilde på skjermen og utskriften sammenlignes direkte under standardisert lys
  • USB-tilkobling
21 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Just Color Communicator2 er utstyrt med USB som gjør at programvarene "SpectraView Profiler! og "basICColor display 4" automatisk kan justere lysstyrken i skapet for å matche bildet som vises på bildeskjermen. Dette med største presisjon. For første gang kan bildet på bildeskjermen og utskriften sammenlignes direkte uten standardisert lys.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.