Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

kikkert 8x32 MR3

Kamakura kikkert 8x32 MR3

319679
5 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kompakt reisekikkert med kraftig optikk

Kamakura 8X32 MR3 er en smidig og svært rimelig kikkert som tilhører den sterke og anerkjente høykvalitative MR3-serien. Størrelsesmessig ligger den i det mellomklassen, men med et design og optikk som konkurrerer på et høyt nivå. Den er kompakt, grepvennlig og vanntett. Et synsfelt på 140 og en forstørrelse på 8x gjør at den er klar er klar for å møte de fleste av de utfordringene du kan tenkes å støte på.

Egenskaper

  • Rimelig
  • Kompakt reisekikkert
  • Kraftig optikk i en liten pakke
  • Vanntett
  • Høy forstørrelse
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.