Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Canon - 5Ds/r Trade-in

Bytt inn ditt gamle kamera og få 4000,- ekstra nå du kjøper en Canon 5Ds eller 5Dsr!

Når du bytter inn ditt gamle systemkamera, uavhengig av merke eller modell, får du 4000,- ekstra i innbyttebonus når du samtidig kjøper en Canon 5Ds eller 5Dsr.

Kontakt butikken, mail oss på info@scandinavianphoto.no eller ring oss på 21 65 98 40  for å benytte deg av tilbudet.

Kampanjen gjelder f.o.m. 2019-02-01 t.o.m. 2019-07-31. Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendrnger, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.