Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Fuji X Vinter cashback

Kjøp en julegave – få opp til 4000,- tilbake!

Akkurat nå får du opp til 4000,- tilbake når du registrerer ditt kjøp av produktene nedenfor i Fujis X-serie på Fujifilms hjemmeside

Fuji X er Fujifilms speilløse system som har gjort seg kjent som et navn for fine kameraer i mindre størrelse, med utmerket prestasjon alle, fra nybegynnere til profesjonelle fotografer, kan sette pris på. Finn produktene for nettopp deg her.

Kampanjen gjelder f.o.m. 2019-10-15 til 2020-01-15

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

45 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Objektivtype
Største blender f/
Værtettet
Tilpasset sensorstørrelse
Fast/Zoom
Autofokus
Objektivfatning
Oppløsning
Lukkertype
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.