Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Olympus vinterkampanje

Opp til 3000 kroner tilbake i cashback på produkter fra Olympus!

Akkurat nå får du mellom 750 og 3000 kroner i cashback, eller gratis objektiv når du kjøper utvalgte produkter fra Olympus! For å benytte deg av tilbudet, registrer en konto og ditt kjøpsbevis på Olympus hjemmeside.

Tilbud med gratis objektiv

Objektivet sendes direkte fra Olympus når du registrerer kjøpet ditt. For leveringsspørsmål gjeldende dette tilbudet, vennligst kontakt Olympus.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

26 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Objektivfatning
Sensorstørrelse
Raw stillbilde
Lukkertype
Mekanisk bildestabilisering
Lavpassfilter
Lading via USB
Touchscreen
Værtettet
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.