Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rabatt på Fuji X-T30 med utvalgte objektiver

Spar 2000 kroner på utvalgte objektiver når du kjøper Fujifilm X-T30!

Nå får du 2000 kroner rabatt på Fujifilms kompakte og værbestandige objektiver når du kjøper dem sammen med X-T30.

Fujifilms X-T30 er en bestselger, og det av flere gode grunner. Til en rimelig penge får du et smidig og pent speilløst kamera med mange av de funksjoner som "storebror" Fujifilm X-T3 har. Samme 26.1 mp sensor i formatet APS-C som X-T3, avansert videoinnspilling i 4K og slow-motion (120 bilder per sekund), opp til 425 autofokuspunkter og responsiv, sikker autofokus med øye-gjenkjenning. Alt dette i ett mindre, lettere kamerahus.

Sammen med de kompakte og lyssterke WR-objektivene får du en portabel kraftpakke, som vil levere vakre bilder og filmer av din familie, dyr, landskap og reisemål.

Kampanjen gjelder kjøp av kamera eller kamerakit sammen med utvalgte objektiver f.o.m. 2019-09-16 t.o.m. 2019-11-24.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

17 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Brennvidde fast
Tilpasset sensorstørrelse
Objektivfatning
Værtettet
Sensorstørrelse
Objektivegenskaper
Objektivfatning
Værtettet
Farge

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.