Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

S1 & S1R innbyttekampanje

Få 2.000,- i innbyttebonus ved kjøp av S1 eller S1R!

Nå får du 2.000,- ekstra i innbyttebonus når du kjøper et Lumix DC-S1 kamerahus, DC-S1 med 24-105/4, DC-S1R kamerahus eller DC-S1R med 24-105mm f/4.
Dersom du samtidig kjøper et S PRO 50mm f/1,4 eller S PRO 70-200mm f/4 O.I.S får du ytterligere 2.000, i innbyttebonus.

Kontakt din nærmeste butikk eller send oss en mail på info@scandinavianphoto.no eller ring oss på 21659840 for å benytte deg av tilbudet.

Innbyttebonus gjelder kun nye kamera og objektiv. Innbyttekamera må være et fungerende digital SLR eller speilløst systemkamera, uansett merke og modell. For å kunne utnytte dobbel innbyttebonus må kamerahus og objektiv kjøpes på samme kvittering. Kampanjen gjelder t.o.m. 2019-04-30

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.