Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Sony Autumn Camcorder Cashback

banner-sony-camcorders-cashback.jpgCashback på Sony videokameraer

For å utnytte tilbudet og få igjen på dine kjøp må du registrere kjøpene dine hos Sony. Dette gjør du gjennom å logge inn eller skape en konto på deres hjemmeside. Deretter laster du bare opp serienummer og kjøpsbevis, så får du pengene tilbake.

Bemerk at summen for din tilbakebetaling kan variere per produkt. Du kan se hvor mye du får tilbake direkte på produktene, eller besøke Sonys hjemmeside for mer informasjon og for fullstendige kampanjevilkår.

Sony Autumn Cashback gjelder mellom 18/10 2019 og 31/01 2020. Siste dagen for registrering av Cashback er 29/02 2020.

7 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.