Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Sony Vinter Cashback

Gjør ditt kjøp nå – få opp til 10 000 kroner tilbake

Kjøp kameraer, objektiver og tilbehør fra Sony, og få opp til 10.000 kroner tilbake. For å benytte deg av tilbudet og få tilbake penger på varene dine må du registrere kjøpet ditt på Sonys hjemmeside.

Bemerk at summen for hva du får igjen kan variere per produkt. Du kan se hvor mye du får tilbake direkte på produktene, eller besøke sony.no/cashback for mer informasjon

Kampanjen gjelder f.o.m. 18. oktober 2019 til 31. januar 2020.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

61 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Objektivfatning
Sensorstørrelse
Fast/Zoom
Bildestabilisering
Tilpasset sensorstørrelse
Objektivfatning
Objektivtype
Største blender f/
Objektivegenskaper
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.