Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Wacom Cintiq PRO 24/32 Touch

Wacom Cintiq Pro Touch med Ergo stand eller Flex arm på kjøpet!

Kjøper du en Wacom Cintiq Pro 24" Touch eller Wacom Cintiq Pro 32" Touch har du nå muligheten til å velge om du ønsker en Flex arm eller Ergo stand på kjøpet (verdi opp til 5395 kroner).

Legg de ønskede produktene i handlevogna Wacom Cintiq Pro 24/32 + Ergo stand 24/32 eller Flex arm i handlevogna og rabatten dras automatisk av i kassen. 

Kampanjen gjelder t.o.m 2019-09-15.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.