Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Konverter 1,4x Teleplus HD DGX til Canon

Kenko Konverter 1,4x Teleplus HD DGX til Canon

1024236
2 545 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Konverter 1,4x Teleplus HD DGX til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
2 763 NOK

Kenko Konverter 1,4x Teleplus HD DGX
Plasser telekonverteren mellom kamerahuset og objektivet for å forlenge brennvidden med 1,4x. Denne konverteren har ekte Gate Array IC, noe som gjør at man sikrer signalgangen mellom kamerahuset og objektivet. Teleplus HD DGX har oppdaterte kretser og registrerer blender og brennvidde fra objektivet pluss telekonverteren i metadata på bildet.

1,4x telekonverter reduserer største blender med 1 blendertrinn.

Full autofokus oppnår kun med optikk som har største blender f/4 eller større.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.