ND-filter ND2,5-ND1000 variable NDX 82mm

Kenko ND-filter ND2,5-ND1000 variable NDX 82mm

318346
3 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar

Kenko NDX

Kenko Variable NDX, variable gråfilter (ND) gjør livet lettere for alle som vil filme seriøst med sitt DSLR-kamera. En av de store fordelene med å filme med DSLR er muligheten til å få vakker uskarphet, dette takket være stor sensor i kombinasjon med lyssterk optikk. Ofte blir det dog for mye lys for at en skal kunne bruke største blender. Dette avhjelpes med et gråfilter som tar bort en del av lyset. Det er dog uptaktisk å bruke faste ND-filter i kombinasjon for å få ønsket effekt.

Med Kenko Variable NDX varierer man effekten tilsvarende ND 2,5 til ND 1000 med kun ett filter. Man slipper også problemet med vignettering som oppstår når man skrur flere filter i hverandre (en viss vignettering kan skje med brennvidder videre enn 28mm).

Filteret er ekstremt enkelt å bruke. Man kan f.eks. ha minste effekt (mest mulig lys) når man fokuserer, og så vrir til ønsket effekt (mindre lys) og begynne å filme. Kvaliteten på Kenko Variable NDX er svært, og filteret påvirker ikke fargebalanse og reflekser.

[TEXT1020535591]

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.