Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Sirkulært polariseringsfilter Real Pro slim 67 mm

Kenko Sirkulært polariseringsfilter Real Pro slim 67 mm

1018377
  • Anti-Stain Coating som gjør at fukt og vann formes til dråper og renner av filteret
  • Tar vekk reflekterende vann fra f.eks. vinduer og vannoverflater
  • Dette filteret gir også bedre fargegjengivelse og kontrast

Velg diameter

999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Polarisasjonsfilter tar bort reflekterende lys fra f.eks vindu og vannoverflater. Dette resulterer i at du får bedre eksponeringer i dine bildefilder. Du får også bedre fargegjengivelse og kontrast ved å bruke dette filteret.

Ved å bruke polarisasjonsfilter ved landskapsfotografering får du mer dramatiske bilder. Den blå himmelen polariseres og du får økt kontrast på skyene mot himmelen, samtidig som det kan hjelp å løfte frem den dype grønne fargen i blader og reduserer "tåkeslør" når du fotograferer i bymiljø.

Den viktigeste egenskapen i Real Pro-serien er Anti-Stain Coating som gjør at fukt og vann former  til dråper og renner av filteret. Dette innebærer at du ikke behøver å rengjøre filteret like ofte.Dessuten er det lettere å gjøre rent filteret takket være ren glatte overflaten som enkelt kan tørke over og fjerne støv og flekker.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.