Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Practilite 602 LED Fresnel

Kinotehnik Practilite 602 LED Fresnel

1018970
12 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kompakt og kraftigl LED belysning med Fresnel linse
Practilite 602 ifra Kinotehnik er  en kompakt LED-armatur som ved hjelp av en fresnel-linse kan gi deg lengre rekkevidde og mer fokusert lys enn vanlige led-armaturer. Linsen kan justeres så du får en lysvinkel mellom 15-80 grader avhengig av hva du behøver.  Fargetemperaturen kan justeres for å tilpasses forskjellige lyskilder, som dagslys, lysstoffrør eller andre lyskilder. Lysstyrken kan dimmes. Practilite 602 har innebygget Bluetooth og kan styres via en app på smarttelefonen. Kjekkt om man er alene eller har lampene plassert på utilgjengelige plasser. Flere lamper kan kontrolleres individuellt og appen har da en identifikansjons-funksjon så du vet hvilken lampa du styrer.

Egenskaper:

  • Styr Lysstyrke, fargetemperatur og lysvinkelen ifra din smarttelefon via Bluetooth
  • Lysvinkel mellon 15-80 grader
  • Fargetemperatur imellom 3200K til 5600K
  • Dimmbar
  • Kan drives av standard V-mount batterier (30 minutter drift på maks styrke)
  • Standard 5/8" stativ-montering
  • Paraplyholder
  • Størrelse: 10 x 17 x 15 cm
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.