Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Adapter Nikon F objektiv - Sony E kamerahus

Kiwi Fotos Adapter Nikon F objektiv - Sony E kamerahus

1019483
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Objektivadapter for å montere Nikon på Sony E-kameraer.

Adapteren passer bra til Nikon D-optikk og manuelle objektiv med egen blenderring for Nikon F-bajonett. Da dapteren mangler blenderring må objektivet være utstyrt med blenderring for at du skal kunne endre blenderen.

Objektivet fungerer ikke med Nikons G-objektiv. For Nikons G-objektiv som mangler blenderring bør du anvende Adapter Nikon G Objektiv - Sony E (med blenderring)

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.