Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Smartphone Wide, Macro & Fish-eye linse med klemme

Kiwi Fotos Smartphone Wide, Macro & Fish-eye linse med klemme

1040672
349 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Kiwi Fotos Smartphone Wide, Macro & Fish-eye objektiv med klemme

Konverter smarttelefonen din for å kunne fotografere med vidvinkel eller makro. Dette er anvendelig når du vil ta gruppebilder eller fotografere landskap og telefonens egne objektiv ikke er nok vidvinkel. Er du interessert i å ta nærbilder kan du benytte deg av den medfølgende makrolinsen (denne passer også til vanlige kameraer/objektiver med 37mm gjenge). Bli mer kreativ med telefonen din med objektiver produsert med aluminiumslegering og ordentlig glass istedet for plast.

Fordeler

  • Fotografer med vidvinkel eller makro
  • Produsert av ekte glas istedet for plast

Leveres med

  • Kiwi Fotos 0.45x vidvinkelkonverter
  • Makroobjektiv
  • Mobilklemme
  • Futteral
  • Pusseklut


 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.