Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Prominar MFT 25mm f/1,8 svart til Micro 4/3

Kowa Prominar MFT 25mm f/1,8 svart til Micro 4/3

1017346
8 045 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Manuelt objektiv fra Kowa

Med dette manuelle objektivet fra Kowa får du skarpe bilder med høy oppløsning og kontrast, også ved svakt lys. Det er utstyrt med XD-linser (extra-low dispersion) og en konkav linse, sammen reduserer de svært mye kromatisk aberrasjon.

Et aluminiumsskall beskytter alle de indre delene. Objektivet føles velgjort, og har en god balanse i hånden når det er montert på et kamerahus.

Leveres med:

  • Solblender
  • Fremre objektivdeksel
  • Bare objektivdeksel
  • Myk veske

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.