Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

12big 120TB Thunderbolt 3 USB 3.0

LaCie 12big 120TB Thunderbolt 3 USB 3.0

1031270
 • RAID for både hastighet og sikkerhet
 • Enterprice harddisker for pålitelighet
 • To Thunderbolt 3-porter / USB-C
81 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Større, raskere og sikrere med RAID

Med hastigheter påå til 1400MB/s (6Big) / 2600MB/s (12big) kan du laste inn RAW-video og redigere flere ProRes422 (HQ) eller ProRes 4444 XQ-strømmer samtidig. LaCie 6/12big passer deg som jobber med store filer, og som behøver en ekstern harddisk som er rask, sikker, pålitelig og stille.

 • RAID for både fart og sikkerhet
 • Enterprice harddisker for pålitelighet
 • To Thunderbolt 3-porter / USB-C

Raid med Enterprice harddisker

Med Raid 0/1/5/6/10/50 kan du tilpasse din 6/12big avhengig av om du prioriterer hastighet, maksimal sikkerhet eller noe midt i mellom. LaCie 6/12big bruker Enterprice Class-harddisker for maksimal pålitelighet hele året. Designer for å arbeide 24x7, 8760 timer i året. LaCie 6Big leveres med 5 års garanti for harddisker, chassis og reservedeler.

Chassi i aluminium

Chassit er laget av aluminium, og det finnes to til fire vifter som bidrar til å holde nede temperaturen og dermed beskytte harddiskene.

Seriekoble med Thunderbolt 3

6/12Big er utstyrt med to Thunderbolt 3 med USB-C interface, og du kan seriekoble opp til fem Thunderbolt 3-enheter. Du kan koble opp 2stk 4k-, eller 1 stk 5k-skjerm via harddisken, og i visse tilfeller kan disken til og med strømforsyne en bærbar datamaskin.

Les mer om LaCie 12Big og 6Big

Leveres med:

 • LaCie 6/12Big Thunderbolt 3
 • Strømkabel
 • USB-C-kabel (Thunderbolt 40Gb/s eller USB 3.1 10Gb/s)
 • USB-C til USB-A kabel
 • Harddisker
 • Hurtiginstallasjonsguide

LaCie Rescue Data Recovery Service

Denne harddisken inngår i LaCies Rescue Service, noe som innebærer at du kan sende inn harddisken til dem i løpet av garantitiden for å gjenskape innholdet om harddisken på noen måte er blitt skadd. Les mer på vår side om LaCie Rescue Data Recovery Service.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.