Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

5big Thunderbolt 2 30TB

LaCie 5big Thunderbolt 2 30TB

1014511
  • Aluminiumsskall og stille vifte
  • Opp til 1050 MB/s hastigheter for 4K videoredigering
  • Opp til 30TB-kapasitet og hardware RAID 5/6 for å ikke komprimere datasikkerheten
23 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Jobb mye raskere med store filer
Med en overføringshastighet på inntil 1050MB/s kan du redigere 4K-video mye raskere. LaCie 5big passer deg som jobber med store filer og trenger en rask, sikker, pålitelig og stillegående eksternt harddisk. Denne disken er bygget i aluminium som beskytter de interne delene og samtidig gir kjøling for å holde temperaturen nede.

Den er utstyrt med en hardware raid-kontroller (raid 5/6), og to Thunderbolt-tilkoplinger gjøre det mulig å seriekople inntil seks slike dikser.

hjälper också till att hålla temperaturen nere. Dessutom har den utrustats med Hardware RAID 5/6. Två Thunderbolt-anslutningar gör det möjligt att koppla ihop upp till sex enheter.

Leveres med:

  • Ekstern strømforsyning
  • Thunderbolt-kabel
  • Nøkkel
  • Låseklip til kabel
  • Hurtigveiledning
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.