Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

6big 24TB Thunderbolt 3 USB 3.1

LaCie 6big 24TB Thunderbolt 3 USB 3.1

1030106
 • 24TB harddisk for deg som jobber med store filer
 • Mulighet for å seriekoble opp til 5 stk Thunderbolt 3-enheter
 • 5 års garanti for harddisker, chassis og reservedeler
22 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Større, raskere og sikrere med RAID

Med hastigheter opp till  1400MB/s (6Big) / 2600 MB/s (12Big) kan du laste inn RAW-viodeoer og redigere flere ProRes422 (HQ) eller ProRes 4444 XQ-strømmar samtidig. LaCie 6/12big passer for deg som jobber med store filer og trenger en ekstern harddisk som er rask,s ikker, pålitelig og stille.

 • RAID for både fart og sikkerhet
 • Enterprice harddisk for pålitelighet
 • To Thunderbolt 3-porter/USB-C

Raid med Enterprice harddisker

Med Raid 0/1/5/6/10/50 kan du tilpasse din  6/12Big avhengig av om din prioritet er hastighet, maksimal sikkerhet eller noe midt i mellom. LaCie 6/12big bruker Enterprice Class-harddisker for maksimal pålitelighet hele året. Designet for å arbeide 24x7, 8760 timer per år. LaCie 6Big leveres med 5 års garanti for harddisker, chassis og deler.

Chassi i aluminium

Chassitet er laget av aluminium, og det er to til fire vifter som bidrar til å holde nede temperaturen og dermed beskytte harddiskene.

Seriekoble med Thunderbolt 3

6/12Big er utstyrt med to Thunderbolt 3 med USB-C grensesnitt og kan koble opptil fem Thunderbolt 3-enheter. Du kan koble 2stk 4k eller 5k-skjermer via harddisken, og i enkelte tilfeller kan disken til og med drive en bærbar datamaskin

Les mer om LaCie 12Big och 6Big

Leveres med:

 • LaCie 6/12Big Thunderbolt 3
 • Strømkabel
 • USB-C-kabel (Thunderbolt 40Gb/s eller USB 3.1 10Gb/s)
 • USB-C til USB-A kabel
 • Harddisker
 • Hurtiginnstallasjonsguide

LaCie Rescue Data Recovery Service

Denne harddisken inngår i LaCies Rescue Service, noe som innebærer at du kan sende inn harddisken til dem i løpet av garantitiden for å gjenskape innholdet om harddisken på noen måte er blitt skadd. Les mer på vår side om LaCie Rescue Data Recovery Service.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.