Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rugged Mini 4TB USB 3.0

LaCie Rugged Mini 4TB USB 3.0

1025137
  • Vanntett og tåler fall fra 1,2 meter
  • Solid harddisk på 4 TB
1 895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Lacie Rugged Mini 4TB USB 3.0

Lacie Rugged mini er en solid harddisk på 4 TB. Den tåler trykk på opptil 1 tonn samtidig som den er vanntett og tåler fall fra 1,2 meter. Med USB 3.0 overfører du filene raskere til datamaskinen, opptil hele 4 ganger raskere enn med USB 2.0.

Leveres med

  • USB 3.0 kabel
  • Hurtiginstallasjonsguide
  • Programvare 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.