Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rugged SSD Thunderbolt/USB-C 3.1 1TB

LaCie Rugged SSD Thunderbolt/USB-C 3.1 1TB

1036712
  • IP54-klasse og støtbestandig
  • Thunderbolt 2, Thunderbolt 3, USB-C og USB 3.0 kompatibel
  • Skall som beskytter mot fall- og transportskader
3 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Lacie Rugged med USB-C 3.1 og Thunderbolt 3

Rugged er Lacies mest solide harddisker, designet for hardt arbeide på filminnspillinger og fotoopptak over alt. Harddiskene er tettet mot vann og har et skall som beskytter mot fall- og transportskader. Harddisken har en innebygget Thunderboltkabel, en USB-C-kontakt og USB-C-kabel samt en USB-C til USB 3.0-adapter, noe som gjør at du kan få maksimal hastighet uansett hvilketn datamaskin du kobler til.

Fordeler:

  • IP54-klasset
  • Thunderbolt 2, Thunderbolt 3, USB-C og USB 3.0 kompatibel

Leveres med:

  • Lacie Rugged Harddisk
  • USB-C kabel
  • USB-C til USB 3.0-adapter
     
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.