Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

105mm f/2 STF til Canon

Laowa 105mm f/2 STF til Canon

1031852
8 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

LAOWA 105mm f/2,0 T/,35 Smooth Trans Focus till Canon

Lyssterk kort tele med fokus på bakgrunnsuskarphet, perfekt for portretter der du vil ha bakgrunnen myk og kremet.

Smooth Trans Focus (STF) er en mekanisk løsning for å få enda mykere og finere bakgrunnsuskarphet. Med T-ringen brukes et apodisasjonselement, omtrent som et ND-filter i blenderen. Overgangen fra lys til mørke blir mykere, noe som også resulterer i en kremaktig bakgrunnsuskarphet og mindre skarpe kanter i bakgrunnen. F-ringen benyttes som vanlig, men disse bør ikke brukes samtidig.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.