Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

60mm f/2,8 2:1 Ultra-Macro til Canon

Laowa 60mm f/2,8 2:1 Ultra-Macro til Canon

1031850
4 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

60mm f/2,8 2:1 Ultra-Macro til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
5 213 NOK

LAOWA 60mm f/2,8 2:1 Ultra-Macro til Canon

Med en forstørrelsesgrad på 2:1 på et APS-C-kamera og nærgrense på 18,5cm gir dette objektivet deg muligheter til ekstrem makrofotografering. Perfekt for insekter, planter og andre veldig små detaljer.

LAOWA 60mm f/2,8 2:1 Ultra-Macro er optimalisert for bruk på APS-C-kameraer, og tilsvarer 90 mm. Fokuset går hele veien fra fokustavstand på 18,5cm til uendelig, uten at noen spesiell mellomringsadapter er nødvendig, noe som gjør at dette også kan fungere som et portrettobjektiv.

Objektivet fungerer til en viss grad også på fullformatskameraet, men kan vinjektere skarpt fokus uendelig.

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.