Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Cubelite 200x200x210 cm

Lastolite Cubelite 200x200x210 cm

1011067
8 345 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Svært stort lystelt for produktfotografering

Cuteblite 200x200x210 er et svært stort lystelt for fotografering av større produkter. Lysteltet gir et mykt lys, og den hvite bakgrunnen gjør det enkelt å frilegge produktene. Teltet passer godt til objekter i glass eller med andre blanke overflater. På grunn av størrelsen bør lysteltet kompletteres med en blitspakke.

Fordeler:

  • 2m x 2m x 2.1m stort
  • Kan slås sammen for enkel oppbevaring
  • Passer godt til store produkter
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.