Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Cubelite 60cm

Lastolite Cubelite 60cm

43074
1 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Lastolite Cubelite 60cm

Cubelite gir fotografen mulighet til å kontrollere belysningen av produkter, minimalisere skygger og isolere gjenstanden fra bakgrunnen.

Det har aldri vært lettere å ta kjappe og skarpe produkt foto på lokasjon eller i studio; sett opp Cubelite, plasser lys på utsiden og alt er klart for å ta bilder. Cubelite er enkel å bruke og enkel å ta med seg. Sammenlagt er den flatpakket og ca. en tredjedel av full størrelse.

Produktfunksjoner:

Trippel-forsterket søm: Over 30 sting per tomme sikrer at stål kanten holdes på plass
Enkel å sette opp.
Ideell for produktfotografering: Del av et vidt spekter av produkter utviklet for produkt foto.
Sammenleggbar: Lett å oppbevare og ta med seg.
Produktet kommer i flere størrelser.
Åpen base for plassering på valgt overflate.
Bag inkludert: For lettere lagring og transport.
Produktet finnes også som del av et kit.

Hvordan bretter du sammen en Lastolite-bakgrunn eller Cubelite? Hvordan setter du lys? Disse og mange andre spørsmål får du svar på her: Lastolite Instruksjonsfilmer Link til produsentens hjemmeside her
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.