Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ezybox Hotshoe Kit 76x76cm

Lastolite Ezybox Hotshoe Kit 76x76cm

314124
3 399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Lastolite Ezybox Hotshoe Kit 76x76cm Hvis du er ute etter å skape en myk belysning med din batteriblits, da er Lastolite EzyBox Hotshoe produktet for deg. Hotshoe konverterer det harde direkte lyset fra din batteriblits til ett mykt og bløtt lys. EzyBox Hotshoe er utformet for å være lett å transportere, lett å pakke sammen, enkel å montere opp raskt. Ezybox Hotshoe Kit 76x76cm leveres med: Ezybox 76cm, Hotshoe plate stativ, 2401 tilthead brakett 2400 Teleskop håndtak polstret skulderbag og rund bæreveske.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.