Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ezybox Speed Lite 2 Plus Joe McNally

Lastolite Ezybox Speed Lite 2 Plus Joe McNally

1040841
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Lastolite Ezybox Speed Lite 2 Plus Joe McNally 22 x 22 cm

Dette er en liten softboks som du monterer direkte på din speedlite for at lyskilden skal bli større, og med doble diffusjonsduker får du et mykere lys. Takket være den forsenkte frontdiffusoren får du økt kontroll på retningen av lyset. På softboksens innside finnes to stk magneter, noe som gjør den kompatibel med Lastolite Manfrotto strobe tilbehørssystem.

Fordeler:

  • Rask og enkel montering
  • Doble diffusjonsduker
  • Forsenkt frontduk for økt kontroll
  • Hvit innside på softboksen for et mykere lysbilde
  • Flat når den er sammenslått

Leveres med

  • Lastolite Ezybox Speed Lite 2 Plus Joe McNally 22 x 22 cm
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.