Reflexskärm 75cm Sunfire/vit

Lastolite Reflexskärm 75cm Sunfire/vit

43024
  • Brukes for å ta vekk kontraster og gi et mykt og jevnt lys over motivet
  • Kan brukes til blitser, fastlys og eksisterende lys utendørs
  • Slås sammen og oppbevares i et medfølgende futteral
595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Verdipakke

Reflexskärm 75cm Sunfire/vit
Lampestativ
Lysstativ 1100 Universal Brack
2 484 NOK
Refleks-skjermer brukes for å fjerne skarpe kontraster og gi et mykt og jevnt lys over motivet. De er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser og farger etter behov og resultat. En refleks-skjerm i gull gir eksempelvis et mykere lys enn en i sølv. Alle refleks-skjermer har to sider med forskjellige farger, f eks hvit/sølv.

Refleks-skjermer kan brukes som diffusere til blitser, fastlys og forekommende utendørslys. De benyttes ofte ved blant annet portrettfotografering og er meget enkle å ta med seg; de brettes sammen og puttes i et futteral.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.