Reflexskärm TriGrip 75cm diffusor 2 bländarsteg

Lastolite Reflexskärm TriGrip 75cm diffusor 2 bländarsteg

43058
  • TRansformer hardt lys til mykt ved å forstørre lyskilden og diffusere den
  • Reduser lyset med to blendertrinn
  • Kan brukes til blitser, fastlys og eksisterende lys utendørs
995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Lastolite Tri-Grip refleks-skjerm
Den nye, sammenleggbare reflektoren TRI GRIP gir deg mulighet til å kontollere en håndholdt refleks-skjerm med èn hånd. Med et bekvemt håndtakkan refleks-skjermen enkelt kontrolleres uten behov for stativ. Sunlite/SoftSilver er to nye farger i sortimentet. Sunlite er sølv/gull-stripet. For å få en svak varm farge i skjermens farge, har man innlemmet to striper med sølv for hver stripe med gull. SoftSilver er sølv/hvitstripet.

Se filmene på Lastolites hjemmeside fortips om hvordan du bruker refleksskjermen.

Refleks-skjermer brukes for å fjerne skarpe kontraster og spre et mykt og jevnt lys over motivet. De er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser og farger etter behov og resultat. En refleks-skjerm i gull gir eksempelvis et mykere lys enn en i sølv. Alle refleks-skjermer har to sider med forskjellige farger, f eks hvit/sølv.

Refleks-skjermer kan brukes som diffusere til blitser, fastlys og forekommende utendørslys. De benyttes ofte ved blant annet portrettfotografering og er meget enkle å ta med seg; de brettes sammen på en spesiell måte og puttes i et futteral.
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.