Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Trigrip braket med blitsholder

Lastolite Trigrip braket med blitsholder

309688
1 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Lastolite Trigrip braket med blitsholder TriGrip braketten er ideel for fotografer som jobber alene. Med braketten kan du støtte reflektoren uten å måtte holde den selv. Du kan også koble braketten til ett stativ eller utvide lengden med en forlenget arm (2413. Du setter enkelt TriGrip grepet ned i braketten og fester det, videre kan du justere kuleleddet slik du Ønsker at reflektoren skal stå for å så ha hendene fri til kameraet. Du kan også lett koble din blitz på braketten, slik vil du kunne få en softbox som gir ett mykt lys.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.