Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning LG-B560 portabelt 3-kit

LedGo LED-belysning LG-B560 portabelt 3-kit

1034393
14 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Pakke med 3 stk LEDGO LG-B560, 3stk stativ og 3stk AC-adaptere

LG-B560C 33.6W er en bærbar LED-belysning som leverer mye lys, og enten kan plasseres på stativ eller holdes ved hjelp av et solid, bøybart håndtak. En praktisk oppbevaringsveske er også inkludert.

Fordeler:

  • Høy lysstyrke
  • Variabel lysstyrke
  • Blitssko og stativmontering
  • To ulike filter følger med

Med en lysstyrke på hele 3200 lumen fungerer Ledgo LG-B560C utmerket som en portabel studiobelysning. Hurtigfestet på sidene gjør det til og med mulig å montere sammen flere enheter til en enda større lyskilde dersom behovet skulle oppstå. Ved hjelp av en innebygd dimmer kan du regulere lysstyrken trinnløst og uten flimring.

Lampene har høy CRI-verdi (RA >95) noe som gir god gjengivelse av fargene. Dessuten er det mulig å justere lysets fargetemperatur trinnløst mellom 3200 og 5600K, nyttig for eksempel når du ønsker å matche eksisterende belysning i et lokale med belysningen Ledo LF-B560C gir deg. Et 7500K fargefilter er inkludert. De individuelle lampene er omgitt av en bikube, en transparent beskyttelse som bidrar til å styre lyset. For mykere belysning kan man montere et medfølgende softfilter.

Ledgo LG-B560 3-kit drives med AC-adapter (inkludert) eller Panasonic CGR-D-batterier (ikke inkludert)

Leveres med:

  • 3x LED-belysning LG-B560C
  • 3x AC-adapter
  • 3x Filtersett
  • 1x Transportveske
  • 3x bøybart håndtak
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.