144W Bi-Color LED-studiobelysning med DMX og WiFi

LedGo LED-belysning LG-T1440LMC Bi-Color

1036992
  • Effekt på 144W og belysningen gir en lysstyrke på drøyt 8000 lumen
  • Mulighet for strømforsyning via vegguttak eller V-mount batteri
  • Bi-Color gir mulighet til innstilling av fargetemperaturern mellom 3200 og 5600K
  • DMX og WiFi-kontroll
12 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

LED-belysning LG-T1440LMC Bi-Color
Red Whips 12-pack
Reflexskärmskit 120x180cm, hållare + stativ
15 074 NOK
LED-belysning LG-T1440LMC Bi-Color
Lightstand LS-AC2470
Reflexskärmskit 80cm, hållare + stativ
15 434 NOK

144W Bi-Color LED-studiobelysning med DMX & WiFi

Studiobelysning med smalt design, stor overflate og innebygd diffusor som gir et mykt og fint lys vel egnet for såvel portretter som produktfoto, eller for å lyse opp bakgrunner. LED-lamper av typen Bi-Color gir mulighet til innstilling av fargetemperaturer mellom 3200 og 5600K. Belysningen har en vrid- og vinklingsbar fot med 5/8" (16mm) skruegjenge for stativmontering, og drives med 24V DC via en medfølgende AC-adapter for vegguttak.

Fordeler:

  • Stor overflate med diffusor gir mykt lys
  • DMX og WiFi-kontroll
  • Høy lysstyrke

Justerbart og fargenøytralt lys

LED-Lamporna i Ledgo LG-T1440LMC har en effekt på 144W, og belysningen gir en lysstyrke på drøye 8000 lumen. LED-lampene har høy CRI-verdi (RA >95), noe som gir naturlig gjengivelse av motivets farger. Lyset kan reguleres trinnløst og uten flimmer, og også skjermes av med skjermklaffer/barndoors.

DMX og WiFi

LG-T1440LMC er utstyrt med DMX-støtte for kontroll av lysstyrken fra en separat styreenhet. Ved hjelp av tilbehøret Ledgo 2.4G WiFi Controlbox er det også mulig å justere lampen trinnløst fra en smarttelefon eller et nettbrett (app finnes til både iOS og Android). En spesiell trådløs fjernkontroll finnes også som tilbehør. (Ledgo LG-A34).

Leveres med:

  • AC-adapter 100-240V
  • Barndoors
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.