LED-belysning LG-V58C2K1 Bi-Color Versatile 2-kit

LedGo LED-belysning LG-V58C2K1 Bi-Color Versatile 2-kit

1034401
8 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Bøyelige LED-panel og avlang ramme

Ledgo LG-V58C4K1 Versatile Kit inneholder to tynne, bøyelige og vanntette LED-paneler, hver av de med en overflate på 41 x 23 cm. Panelene kan brukes frittstående eller monteres sammen i en ramme av aluminiumsrør (medføler) som rammer inn en avlang lyskilde på ca 80 x 45 cm. Rammen er utstyrt med en vippbar fot for bruk på bvelysningsstativ. En diffusorduk (inkludert) kan også plasseres foran LED-panelene for å myke opp lyset.

Fordeler:

  • Bøybar og vanntett (IP64)
  • Juster lysstyrke og farge
  • Nettstrøm og batteri
  • Fjernstyring som tilbehør

Bøybar og vanntett (IP64)

Den store formbare overflaten gjør at denne LED-belysningen er svært anvendelig til alt fra portretter til produktfotografering/filming. For eksempel kan den bøyes om til en u dersom man ønsker å skape et omsluttende lys. Siden LG V58C er vanntett er den også ideell for utendørs prosjekter.

Juster lysstyrken og fargen

LG-V58C4K1 har en effekt på 28.8 W x4 og leverer et flimmerfritt lys med en maksimal styrke på hele 3173 lumen x4. LED-lampene har en høy CRI-verdi(RA >95) noe som gir naturlig fargegjengivning.  Lysstyrken er justerbar og selv fargetemperaturen kan reguleres mellom 3200K og 5600K. Begge funksjonene håndteres med en kabeltilkoblet kontrollboks som viser innstillingene dine på en liten skjerm.

Nettstrøm eller batteri

Belysningen kan drives av enten et medfølgende 230V nettadapter eller med et oppladbart V-lock videokamerabatteri (tilbehør).

Fjernstyring som tilbehør

Ved hjelp av tilbehøret Ledgi 2.4G WiFi Controlbox er det også mulig å styre lampen trådløst fra en smarttelefon eller et nettbrett (app finnes for både iOs og Android). En spesiell trådløs fjernkontroll finnes også som tilbehør (Ledgo LG-A34).

Leveres med:

  • 2x LEDGO LG-V58C1K1
  • Avlang ramme
  • Nettdapter 230V AC 15V DC
  • Diffusorduk
  • Bæreveske

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.